Sexnoveller moden q

sexnoveller moden q

.

Og nu mente jeg så, at det måtte være min tur til at spørge: Hvad kan du så finde? Efter lidt mere krammen, svarede hun, jeg tror det er en slags dåseåbner Hun tog så fat og fik mine bukserne trukket ned, og jeg trådte ud af dem.

Så tog hun mig igen på pikken og sagde: Hold da op hvor er den stor - hendes berøringer gav den nu vist også lidt ekstra kraft.

Jeg synes da den er meget normal - den måler da kun omkring 20 cm i længden og omkring 5 cm tyk på det tykkeste sted.

Ja, og det synes jeg altså også er stort svarede hun og blinkede smilende til mig, imens hun krammede og gned den blidt. Kom så går vi ind på sengen, siger hun og tager fat i nej - ikke i min hånd men i min pik og trækker let i mig, jeg følger selvfølgelig grinende med. På vej derind, spurgte jeg om jeg ikke måtte begynde med at kneppe hende bagfra i doggystyle - og det sagde hun ja til. Så da vi kom derind slap hun mig og jeg fik hurtigt det sidste tøj taget af.

Derefter bøjede hun sig ned og støttede sig med hænderne på sengen, imens hun vrikkede med røven - jeg kunne se hendes kusse og det så virkelig dejlig og frækt ud. Grinende sagde jeg, at hendes røv næsten lignede en skydeskive. Jamen så må du prøve at se om du kan ramme plet med din pil, svarede hun - og det mente jeg nu sagtens jeg kunne. Og jeg synes faktisk også, at jeg kan huske dine spørgsmål og din tråd fra dengang - det var jo i det gamle forum. Jeg vil selvfølgelig også overveje at sætte noget mere ind på siden, så snart jeg får tid til at rette de sidste småfejl i det jeg indtil nu har skrevet.

Kunne være rart hvis du ville dele historier med os på www. Det var så lidt og selv tak da. Du kan i hvertfald godt finde ud af at skrive må man sige: Håber vi kan læse dem på Sexlover. Hendes røv så meget indbydende ud, så jeg stillede mig bag hende, og imens jeg med den ene hånd skilte hendes skamlæber og stak en finger ind i hendes våde kusse,så tog jeg med den anden, fat om min pik og gned den lidt, men den var allerede totalt stiv.

Jeg satte så pikken imod hendes kusse og gned dens hovede lidt op og ned imellem skamlæberne, og da jeg så ville presse den ind, men ved første forsøg smuttede den nedenunder og ved det næste forsøg ovenover, som om den ikke ville ind. Lise spurgte om jeg ville have lidt hjælp. Jeg svarede vist ikke rigtigt noget, men prøvede igen, og så lykkedes det at få den ind i hende - og da først dens hovede var inde, så gled den ind - lige til roden, da jeg pressede lidt på,.

Det fik hende til at jamre en smule og bede mig være lidt forsigtig, da hun lige skulle vænne sig til min store pik. Men WAAAUW, sikke en fornemmelse af varme der strømmede mig i møde - og jeg var lige ved at sprøjte med det samme - men nåede det dog ikke, nok fordi jeg stod stille for at falde lidt til ro. Jeg kunne mærke hendes kusse i ryk kramme om min pik og lidt efter begyndte jeg så at kneppe hende, det var utrolig dejligt og det kildede og kriblede rigtig meget i min pik.

Men noget der virkelig tændte mig, var synet af hendes dejlige frække røv og af min pik - der glinsende af fissesaft, gled ud og ind af hendes kusse, var enormt frækt, og da Lise så jamrende og stønnende sagde, at det var dejligt, men at jeg skulle være lidt forsigtig og tage det stille og roligt, så blev det hele alligevel hurtigt for meget og med et højt Åååhhhhh stødte jeg til og pumpede i seje ryk, en ordentlig ladning sperm langt ind i hendes dejlige varme fisse.

Jeg stod lidt og pustede inden jeg trak min nu halvstive pik ud. Lise holdt straks hånden for sin fisse og bad mig tage et håndklæde i skabet, så hun lige kunne tørre sig - ellers ville noget af min sperm løbe ud og ned af hendes ben, sagde hun. Derefter lagde hun sig smilende på sengen og bad mig komme ned ved siden af hende - det gjorde jeg så og hun lagde sig helt ind til mig og begyndte smilende at kæle for min pik.

Var det godt, spurgte hun. Jeg nikkede og sagde, at det var helt vildt lækkert at prøve, men at jeg desværre bare kom alt for hurtigt - og spurgte om hun nu ikke var skuffet.

Smilende så hun på mig og sagde, at det var hun bestemt ikke, det var helt som jeg havde forventet, men nu slapper vi af et øjeblik - du er jo ung og jeg er sikker på at du har krudt i kanonen til flere gange, så tror jeg du er klar igen om lidt. Et øjeblik efter løfter hun det ene ben hen over mig og nærmest glider op over mig, så vi ligger ovenpå hinanden med min pik, der stadig var halvstiv, imellem vores maver, jeg kan mærke hende vrikke lidt med underlivet imens hun smiler til mig og kysser mig forsigtigt på munden.

Hun beder mig så åbne munden lidt, når hun kommer med tungen - det prøver jeg og hun stikker tungen ind imellem mine læber. Det føles sjovt men også dejligt, og da det hurtigt bliver meget pirrende og lidt frækt og kilder sjovt, så efterlignede jeg hende bare, det ophidser mig og jeg fornemmer at der er ved at komme nyt liv i pikken. Hun ser mig så smilende i øjnene og spørger om jeg også kan mærke noget dernede fra. Jeg nikker, og hun spørger om vi skal prøve igen - jeg nikker igen, denne gang meget ivrigt - og vi grinede begge lidt.

Så gør vi det på den gode gamle facon denne gang, siger hun og og kravler ned af mig igen og lægger sig på ryggen med spredte ben. Jeg løfter mig op på den ene arm - det er enormt frækt at se en kusse rigtigt, langt mere frækt end at se et kussebillede på en computerskærm. Jeg spurgte hende så om jeg måtte se lidt på - og undersøge hendes kusse lidt inden vi fortsatte. Jeg har vist allerede fortalt, at hårene ovenover fissen, var formet som et lille hjerte, og dem på skamlæberne var klippet meget korte men ikke kortere end at de stadig var dejlige og bløde at røre ved, først ved numsehullet var hun helt glat, og ud på lårene var hun også glat, hårkanten indrammer selve kussen på en rigtig fræk og indbydende måde.

Kan du li' den el. Ja for pokker, den er jo enormt fræk, og den skal undersøges noget mere, svarede jeg smilende. Hun tog fat under knæene og løftede benene højt op og holdt dem stadig vidt spredte - det fik fissen til at åbne sig en smule, og jeg kunne tydeligt se hvor våd den var. Så er jeg klar til en nøjere gynækologisk undersøgelse. Jeg smilede til hende og begyndte så at pille hende i fissen.

Jeg kunne se en lille tap oppe foroven, lige der hvor skamlæberne begynder at dele sig, og da jeg rørte den, gav det nogle spjæt i hende, imens hun stønnede og vred sig lidt, jeg spurgte om det var klitorisen, og det var det jo.

Jeg kravlede om og lagde mig på knæ imellem hendes ben, og nu kunne jeg se et stykke ind i hende igennem en tynd kanal, der måtte være skeden - altså der hvor pikken skulle ind. Jeg stak langefingeren ind i hende, og blev forbavset over at jeg nemt kunne nå ind til bunden, men hullet var altså ikke dybere, nede i bunden kunne jeg mærke en halvrund dims med en lille fordybning i.

Jeg spurgte hende om hvad det var, og hun mente det måtte være livmodermunden og åbningen ind til livmoderen, jeg kunne mærke. Men, hvor bliver spermen så af, spurgte jeg. Noget bliver i skeden, men det meste løber ud igen, når fyren trækker sin pik tilbage - men det så du jo, svarede hun. Jeg synes faktisk din fisse er ret snæver, sagde jeg - og sammentrækningen jeg hele tiden kan mærke, er det noget din fisse gør af sig selv, el.

Så grinede hun igen og svarede: De små svage sammentrækninger du kan mærke hele tiden, er nogen der kommer helt af sig ved berøring, tror jeg - og de svarer vel til de små ryk det giver i din pik, når jeg rører ved den - men de kraftige - som denne her, og nu kunne jeg virkelig mærke hende kramme om min finger , det er noget vi lærer efter en fødsel, for at stramme skeden og underlivet op igen - og det er noget I fyre som regel er glade for når vi piger kan det, sagde hun smilende.

Okay så - jeg er bare lidt overrasket over så snæver du er - og også over at fissen ikke er dybere, sagde jeg, der jo faktisk kommet et barn ud den vej. Ja okay, siger hun, nu blev min datter jo født lidt for tidligt, så hun var ikke specielt stor. Og det at føde sker jo heller ikke lige som at knipse med fingrene, det tager ofte mange timer at åbne sig så meget at der er plads til at barnet kan komme ud.

Men så vidt jeg ved, så trækker de fleste sig pænt sammen igen efter en fødsel. Og man kan som sagt også at genoptræne underlivet og skeden igen, og det er noget jeg har gjort og stadig gør virkelig meget ud af, og derfor er jeg stadig snæver og stram.

Kan det godt gøre ondt at få en pik stukket ind og hvordan gør det at blive bollet, spurgte jeg. Så grinede hun igen og sagde: Sikke du spørger, men lidt sexsualundervising er jo ingen skade til, men altså, en skedes dybde ligger vist nok normalt imellem 10 og 15 cm, men den er så samtidig utrolig fleksibel og tilpasser sig hurtigt til det der evt. Og når jeg er meget våd som jeg f.

Men er pikken stor, som f. Det gør dog ikke rigtig ondt at bolle med dig, din pik støder åbenbart ikke imod noget derinde, måske fordi den krummer lidt opad, og derved smutter ved siden af min livmodermund. Men du fylder mig virkelig godt ud, og den meget svage smerte det måske kan give, når du jager pikken hårdt i bund, det virker sådan set bare lidt ekstra pirrende - men det kan meget nemt også bevirke at jeg ikke holder til så meget puleri, før jeg bliver øm derinde og må holde pause i en dag el.

Følelsen ved at blive bollet, er meget svær at forklare, så det kan jeg ikke rigtigt, men udover at det er en speciel og dejlig fornemmelse at blive fyldt ud, så kilder op kribler det også rigtig meget.

Lige til sidst, sagde jeg, hvorfor har du lavet et hjerte og beholdt lidt hår på kussen, frem for at være helt glat. Jeg kan ikke lide at være helt glat, siger hun, jeg synes det ser pænest og frækkest ud med en lille smule hår - ihvertfald når man er en voksen kvinde. Desuden hygger jeg mig rigtig meget, når jeg sidder på sengen med mit store spejl i mellem mine ben og klipper og trimmer den og gør den fin - det lille hjerte er til ære for dig - normalt har jeg bare en lille dusk af lidt tilfældig form, sagde hun smilende.

Jeg vil gerne se på, en dag når du trimmer den - hvis jeg altså må, sagde jeg. Jamen det må vi jo så finde af - men jeg kan se at din pik er blevet pænt stiv igen - betyder det så, at vi i stedet for al denne teori - snart skal igang med noget mere praktik?

Jeg grinede med, og sagde: Jaaa, og grunden til at den står igen, er fordi jeg syntes du er sådan en skøn og dejlig, fræk, fri og ligefrem kvinde - er du slet ikke var genert på nogen måde. Det generer mig ikke det fjerneste at snakke med dig om det eller at vise dig alt det du vil gerne vil se - og slet ikke nu da vi jo indledt et sexuelt forhold.

Hun så på mig og blinkede imens hun sagde: Det er jo rigtig frækt og dejligt at føle sig begæret af en sød ung fyr. Jeg kravlede noget tættere på hende, og tog fat om min pik og sagde: Jeg tror godt du kan få noget mere pik nu - prøv og mærk hvor hård den er. Hun rakte ned og tog fat om mine kønsdele med begge hænder, den ene om pikken og den anden under nosserne - imens hun sagde, at for hende var sex en dejlig og helt naturlig ting for mennesker der gerne ville glæde hinanden med de redskaber de har fået til formålet.

Hendes berøringer fik det til at rykke i min pik, smilende slap hun den og lænede sig tilbage. Jeg tog fat omkring den og viste hende den, sådan lidt truende og sagde grinende - at nu skulle hun virkelig få pik så hun kunne mærke det, hvorefter jeg forsøgte at få den ind i hende - det ville nu ikke rigtig lykkes og hun grinede og sagde: Jamen så giv mig den dog - jeg er parat og venter med længsel.

Jeg prøvede flere gange, men kunne bare ikke få den ind - tilsidst siger hun så grinende, at det er hende der drillede mig - ved at knibe hårdt sammen, lige når jeg forsøgte at få den ind, og derfor smuttede den ved siden af, men jeg slapper af nu, og så tror jeg godt du kan - og det kunne jeg. Den gled straks indenfor og jeg stødte den straks helt ibund hendes våde varme grotte, igen kommer den der dejlige varme fornemmelse, men denne gang er jeg ikke ved at komme - hun løfter benene højt op og jeg læner mig fremover og står på armene imens jeg giver hende nogle hårde dybe stød.

Åååååå ååhhh stønner hun højt, ikke for voldsomt endnu. Lise ser smilende, stønnende og småklynkende på mig og trækker mig ned til sig, og imens vi holder en lille pause kysser vi bare. Hvor er du bare dejlig, hvisker hun. Kom - knep mig igen - kom. Og da jeg så begynder igen, mærker jeg hun krydser benene bag på min ryg. Jeg knepper løs i hende, og det er virkelig dejligt men jeg må desværre kort efter holde pause, fordi jeg er lige ved at komme. Ja sådan, siger hun smilende, du vil hurtigt blive rigtig god til det her.

Under pausen kysser vi igen, og hun remote og justerer lidt på sengens indstillinger, så vi kommer til at ligge rigtig behageligt.

Så kører vi igen, men vi bare tager det bare stille og roligt. Og straks går jeg til hende igen, vi finder ind i en fælles rytme, hvor hun støder imod mig samtidig med at jeg støder ind i hende, vi varierer jævnligt tempo og holder små pauser ind imellem for at puste lidt ud og kysse lidt - og det bevirker at jeg holder pænt længe uden at komme.

Hver gang jeg rigtigt knepper løs i hende, stønner og klynker hun rigtig meget - det er meget frækt at høre på og det har derfor også en ophidsende virkning på mig. Jeg ryster og dirrer efterhånden ret meget af både spænding og ophidselse og kan mærke min udløsning nærmer sig, og må igen holde en pause - det har dog ikke længere den store effekt og stønnede hvisker jeg til hende, at jeg snart ikke kunne mere og gerne ville komme næste gang udløsningen var på vej - hvis jeg da måtte.

Hun ser på mig med slørede øjne og siger smilende, jeg kan godt mærke det på dig - og selvfølgelig må du det, jeg glæder mig nemlig også, til igen at tage imod din varme sperm, og da vi kort efter da vi knepper videre, mærker jeg hende igen krydse sine ben over min ryg og hviskende siger hun: Prøv at tage det stille og roligt så længe du kan, og øg så bare tempoet det du vil, og kom så bare med det.

Jeg prøver at gøre som hun siger, men kort efter må jeg overgive mig, da jeg efter en hurtig spurt ikke kan mere. Jeg tager fat under hendes røv og krummer mig sammen, og efter et par lange dybe seje stød, hugger jeg pikken dybt ind i hende mens jeg højlydt fyrer kanonen af i hendes varme indre.

Hun ser smilende på mig - og vi kysser. Lidt efter ruller jeg så ned af hende, og da hun lidt efter rejser sig, ser jeg igen spermen løbe ud af hendes kusse og videre ned af lårene, inden hun når at tage håndklædet for at tørre sig.

Det er frækt og pirrende at tænke på, at det er MIN sperm der løber ud. Smilende går hun ud på toilettet og lidt efter hører jeg hende tisse og gøre sig færdig - da hun kommer ind på sengen igen ligger vi bare og pjatter og snakker om det hele. Flere gange tørrer hun sig mellem benene med håndklædet, og siger, at det dog utroligt så meget sperm du fyrer af når du kommer, jeg er jo klistret helt til. Jeg spørger om hun kan mærke når jeg sprøjter hende i fissen, og hun siger: Ikke sådan rigtigt, din pik er nok lidt for stor til at jeg kan det - du fylder mig jo som sagt helt ud, men da du åbenbart får ret kraftige udløsninger, så jeg kan godt fornemme de ryk det giver i din pik giver når du sprøjter - og kort efter kan jeg så også mærke også varmen fra din sperm, når den breder sig ud i mit underliv, det er en rigtig dejlig fornemmelse - og jeg elsker det.

Jeg endnu ikke set dig sprøjte, men jeg tror du både sprøjter kraftigt og ret meget - når du kommer, er det ikke rigtigt? Jeg indrømmer at hun nok har ret i det, og hun siger, at det vil hun glæde sig til at få at se en gang. Vi ligger ret længe på denne måde og snakker - senere begynder jeg så igen at udforske hendes kusse, hun er stadig sjaskvåd og hun vrider sig rigtig meget, når jeg nuldrer hendes klit, det tænder mig og snart er pikken igen på vej op.

Vi ruller omkring og lægger os med maverne imod hinanden, og kysser lidt, min pik er nu næsten stiv igen og hun tager fat i den og putter den ind imellem sine lår, helt oppe ved kussen, og jeg kan mærke varmen derfra da hun klemmer lårene sammen om den - jeg kan ikke ligge stille, men begynder at køre den lidt frem og tilbage, det kunne jeg sagtens - uden at den smuttede ind i hende.

Sådan ligger vi så og hygger, kæler og kysser nogen tid. Lidt senere stikker hun igen hånden ned og tager omkring den - jeg ruller lidt tilbage på ryggen, og hun begynder at gnide på den imens hun spørger om jeg tror jeg kan mere, jeg nikker og siger, at jeg normalt godt kan sprøjte 3 gange, men at jeg altså først lige skal på toilettet.

Da jeg kommer tilbage igen og med halvslap pik, ligger hun på knæ på sengen, med spredte ben, helt ude ved sengens kant, og med røven vendt lige direkte imod mig - og jeg kan se hun ligger og piller sig i fissen og gnider sin klitoris - sikke et syn, og min pik reagerer straks på de frække ideer der dukker op i mit hovede. Hvis det her kan friste dig, griner hun, så kom og ta' mig bagfra engang til, sagde hun.

Det skal du ikke tilbyde mig to gange svarede jeg, og begyndte straks at gnide min pik, og hurtigt var den klar til mere sjov. Og med en knaldhård kampklar pik stiller jeg mig bag hende, helt inde imellem hendes ben, og da hun så skubber røven imod mig, tager jeg fat om den, finder hullet og jager den hårdt i bund i hende. Hun sukker og klynker lidt - men jeg tager fat omkring hendes hofter, og holder hende fast, og starter så på en hurtig og hård kneppetur med lange seje dybe stød.

Det får hende at jamre rigtig meget - og hun bøjer sig helt ned i armene og svajer i ryggen, så der nu virkelig er fri bane for hårde dybe stød i hendes sjuppende kusse, og da jeg har rigtig godt fat oven over hendes hofter, så går jeg bare til hende, alt imens hun jamrende og klynkende kører rundt med hovedet i madrassen. Jeg bemærker også at hun selv samtidig masserer sin klit med den ene hånd, og jeg kan mærke hendes kussemuskler arbejde og kramme om min pik - det er enormt dejligt og frækt.

Og ikke mindst synet af min glinsende våde pik der kører ud og ind i hendes fisse, tænder mig rigtig meget. Flere gange lyder det for mig som om hun stønnende, med ansigtet i madrassen jamrer: Knep mig - ååååå ja knep mig - bare giv mig pik - mere pik - knep mig - mere dejlig pik - åååhhhhh, hvor det dog dejligt - knep min fisse - bare giv mig pik. Og det tænder mig virkelig enormt at høre hende sådan, og jeg tænker: Jeg skal gi' dig, skal jeg - og jeg gør mit bedste.

Jeg holder egentlig ret længe denne gang, men da hun så pludselig jamrer og klynker højt imens hun slår i madrassen med begge hænder, og krummer ryg samt ryster og dirrer i hele kroppen, så er jeg næsten sikker på hun får orgasme. Men jeg holder hende stadig væk fast og øger tempoet, det jeg kan - og da hun så kort efter åbenbart kommer en gang til, så kan jeg ikke klare mere, - et sidste dybt stød, og for tredje gang den dag fylder jeg hendes fisse med min varme sperm - imens hun vildt jamrende og klynkende kaster hovedet fra side til side - det var bare så vildt - benene rystede under mig og at jeg bliver så blød i knæene, at jeg måtte støtte mig lidt til hende, for ikke at falde, imens min orgasme rasede færdig i mig.

Lidt efter mærker jeg pikken blive blød og jeg den glide ud af hende - og da kussen, der nu er godt udvidet af min pik, stod helt åbent, løb min sperm straks med ud.

Det var forresten ret sjovt at se de mange sammentrækninger hendes kusse fortsatte med at lave længe efter at min pik var væk.

Jeg snuppede så håndklædet og tørrede hende forsigtigt af. Stadig hivende efter luft drejede hun derefter rundt og lod sig falde om på sengen, jeg satte mig ned ved siden af hende men faldt kort efter omkring ved siden af hende. Hendes hånd kom over og fandt min, og sådan lå vi længe og kom til os selv igen, hun trykkede imens flere gange min hånd.

Hun drejer så rundt og ser smilende på mig et øjeblik og giver mig så et lille kys på munden og spørger om "min første gang" har været god nok. Ja, er du da gal, svarede jeg. Den var enormt meget bedre end jeg havde forstillet mig - det har simphelthen været en helt vild, skøn og dejlig oplevelse, som vil jeg altid elske og huske dig for.

Jeg vil supergerne have, at vi skal have gentagelser og gøre meget andet frækt sammen - mange gange endnu. Men må jeg så også høre lidt om, hvad du synes om min præstation, jeg er jo trods alt bare en ung nybegynder - helt uden erfaring.

Hun så længe på mig og sagde så grinende og smilende: Nybegynder, nå ja okay - men hvilken én - for at gennemkneppe mig på den måde du lige gjorde, det var næsten for meget - du tog mig jo totalt vildt og fik mig virkelig helt op og ringe - er du klar over, at du allerede her den første gang vi er sammen, gav mig orgasme - endda to gange - første gang godt nok med lidt hjælp fra mig selv, da jeg syntes du fortjente en ekstra lille oplevelse - men "nummer to" den er en helt klar bonus til dig - den fik jeg fordi du bare fortsatte med en helt forrygende kneppetur.

Og ikke nok med det, så fuldendte du endda det hele ved selv at komme samtidig med mig, da jeg kom anden gang, og på den måde gav du min orgasme er ekstra lille pift - det er altså bare rigtig godt gået Det er faktisk også noget jeg sjældent har oplevet, men det er vidunderligt når det sker - og jeg havde slet ikke forventet noget sådant ville ske - så mange tak for det.

Men ellers, så må du altså lige styre dig lidt, din pik ér altså af en ret stor str. Hun så næsten helt alvorligt på mig et øjeblik. Men så flækkede hun igen af grin, og sagde at hun bare drillede mig, og at hun gerne ville have meget mere sex endnu. Du skal bare stoppe hvis jeg beder dig om det - og det ved jeg du vil gøre. Men kærester - det skal vi ikke være, sagde hun, det synes jeg aldersforskellen også alt for stor til det - men da begge vist ret godt kan lide hinanden, så synes jeg, at vi skal fortsætte med at være bollevenner - altså dyrke en masse dejlig sex og rigtig nyde hinanden - så længe vi begge gerne vil det.

Du har tilfredsstillet mig rigtig godt og grundigt, og du gav mig noget jeg efterhånden nok gik og trængte godt og grundigt til - hvis du forstår hvad jeg mener? Smilende blinkende hun til mig.

Du er jo snart 18, så ingen bør få ondt af det, for så bestemmer du over dig selv. Så hvis - vi to holder det her for os selv - og ingen af os fortæller noget om det til andre - så er jeg ret sikker på, at vi kan to kan få rigtig megen fornøjelse af hinanden - hvis du altså vil være med til det? Men ikke mere i dag, for det første skal jeg jo snart på arbejde, men jeg er også ved at være godt øm i missen.

Jeg kiggede hende dybt i øjnene og sagde igen, at jeg synes hun var en forrygende dejlig kvinde, og at jeg var meget glad for den oplevelse hun lige havde givet mig, men hold da op som du larmer når vi boller - og især når du får orgasme But anyway - hvis du vil have mere pik, så stiller jeg mig super gerne til din rådighed - og jeg er enig med dig om det hele.

Lise så smilende på mig og sagde: Fint så - jeg har da før hørt om det med larmen, som du kalder det, men det er ikke noget jeg egentlig selv bemærker - men at den opstår - er jo nok fordi at vi passer fint sammen og fordi at du var rigtig god - jeg kan ihvertfald love dig, at hvis der ingen reaktioner og lyde kommer fra mig - så er det fordi jeg keder mig. Jeg er nemlig ikke typen der "faker" nydelse eller orgasme, bare for at glæde fyren jeg er sammen med.

Vi så hinanden i øjnene og omfavnede hinanden i skønne dybe og varme kys - det at kysse havde jeg jo også fået lært idag Hun ville så i bad og sagde jeg jo kunne gå med og skrubbe hende på ryggen. Jeg grinede og sagde okay. Så altså, vi gik derud sammen, og i badet vaskede, hyggede og kælede vi fortsat for hinanden stående under det rindende varme vand - det var enormt frækt og dejligt, og min pik blev da også straks stiv igen, men hun klappede den lidt og sagde, ikke mere før imorgen.

Derefter tørrede vi os og tog tøj på, lavede noget te, snakkede og hørte lidt musik, inden hun skulle afsted og jeg hjem. Det var så min allerførste kneppetur - og at det så var med en super sød og rigtig dejlig "moden kvinde" vil nok betyde, at det er en oplevelse jeg ofte vil komme til at tænke på, og huske hele livet. Desværre blev min historie noget længere end beregnet, så jeg er da lidt nervøs for, om den er blevet for lang og for klibrig eller måske for pralende: Det var nemlig ikke meningen med at fortælle om mine oplevelser.

Jeg ved dog ikke helt om jeg skriver mere, jeg synes nemlig ikke at der er den store respons på min historie - jeg havde faktisk ventet mig nogle flere kommentarer. Men nu må vi se. Jeg kan godt lide den og synes helt sikkert, at du gerne må fortsætte - vi skal da ha' slutningen også - ska' vi ikke??? Ser da frem til at læse kap. Jeg har læst dem alle - man bliver jo helt varm inden i - af sådan en historie. Håber du får lyst til at skrive om flere af dine oplevelser, selvom det måske er noget tid siden de er foregået.

Sikke en oplevelse du har fået dig! Jeg er på alder med dig og ville virkelig ønske det samme skete for mig. Fortsæt endelig med, at skrive resten af historien.

Og jeg kan kun anbefale dig at finde en moden kvinde at mødes med - det var bedre og vildere end jeg overhovedet havde forestillet mig. Forholdet til hende, er stoppet nu - desværre. Jeg syntes Lise var en totalt skøn og dejlig kvinde at være sammen med, det hele virkede bare så let og naturligt, og vi grinede rigtig meget sammen, så al min usikkerhed og generthed forsvinder totalt, når jeg er i selskab med hende.

Og en underlig blanding af varme småforelskede følelser, frække tanker og ideer og lyst til meget mere, kørte rundt i hovedet på mig, og var ved at gøre mig helt skør.

Nu er der så gået et par dage, og i nat da hun kom hjem fra arbejde aftalte vi over SMS at vi skulle hygge igen idag. Og da det sneer og er ret koldt udenfor, så jeg gider ikke cykelturen over til GYM men pjækker derfor idag og smutter istedet over til hende. Vi har aftalt at jeg bare kommer over, når min mor er kørt på arbejde ved "kvart i 9" tiden - og Lise vil så blive liggende i sengen, men låse døren op så jeg bare kunne gå ind.

Jeg håbede faktisk at hun sov, for så vil jeg meget stille tage tøjet af og kravle ned til hende, og stille og roligt vække hende og så ellers gå ombord i hende.

Men så heldig er jeg jo nok ikke - men glæder mig, det gør jeg virkelig. For lige siden aftalen i nat har jeg haft en enorm lyst til bare at gokke løs, men har lovet hende at lade være, så det overholder jeg naturligvis, selvom jeg føler jeg er ved at sprænges af liderlighed.

Så hun skulle virkelig ha' en ordentlig omgang den dag, ja hun skulle - og vi havde masser af tid til det, inden hun skulle på arbejde kl. Da jeg kom derover, sov hun desværre ikke, men hun lå i sengen som hun lovede, så jeg kom ud af tøjet i en fart - min pik var allerede stiv inden jeg nåede ned under dynen til hende og da jeg løftede dynen for at kravle ned til hende opdagede jeg at hun også allerede var helt nøgen.

Det var vidunderlig dejligt at putte ind til hende, vi siger ikke så meget men ser smilende på hinanden og begynder så at kysse inderligt. Jeg stikker hånden ind imellem hendes lår og kæler for hendes fisse, der allerede er meget våd.

Jeg spørger om jeg er savnet og hun nikker smilende og begynder at tage på min totalt hårde pik og siger, at den da vist også var klar til nye eventyr. Og jeg nikker smilende. Hun rejser sig op og smider dyne til side og sætter sig så på hug hen over mig, og begynder at gnide kussen lidt frem og tilbage på min pik. Du skal også nok få lov at kigge med, sagde hun - men du skal bare slappe af og nyde det - og ellers bare lade mig styre det.

Hun tog så sengens fjernbetjening og løftede hovedenden noget højere op, så jeg nu havde et virkelig fint udsyn ned imellem hendes ben.

Så løftede hun sig noget højere op, og stikker hånden ind bagfra og tager fat i min pik og begynder at gnide dens hovede frem og tilbage i revnen så det rigtigt kom til at glinse af hendes safter, det var dejligt og vildt frækt at se på. Smilende, imens hun lader den glide ind, sænker hun sig ned over den - og jeg kan ikke lade være med at støde underkroppen op imod hende og den glider helt i bund i hende.

Hun sukker dybt flere gange og igen idag, kan jeg mærke hendes kusse kramme om min pik - og lidt efter siger hun smilende: Uuhhhh ha da da, det var rigtig dejligt at få den derind - synes du ikke? Jeg nikkede og hun begynder så at ride mig stille og roligt - det kildede dejligt i pikken og jeg tager fat under hendes røv og hjælper hende med at ride. Det er sikkert også dejligt for hende, for kort efter begynder hun så at jamre og stønne - først dæmpet men hurtigt bliver det mere og mere.

Hun sidder med lukkede øjne imens hun stille og roligt svinger med hovedet fra side til side. Jeg fornemmer tydeligt at hun nyder det og det er frækt at høre og se hende sådan imens vi langsomt øger tempoet. For jeg kan bare ikke ligge stille, men støder op imod hende, det giver hende engang imellem nogle trækninger i ansigtet, men jeg kan ikke bedømme om det er af smerte el.

Men jeg kan også mærke, at jeg er på vej til min første udløsning, og jeg begynder at sitre og spænde i kroppen. Hun kunne vist også mærke det på mig, for hun holdt inde og spurgte hviskende om det var ved at blive for meget for mig - hvilket jeg sagde ja til. Hun sad så bare helt stille og smilede til mig, og imens jeg langsomt mærkede fornemmelsen aftage igen, så gav jeg mig til at kramme og lege lidt med hendes bryster, de var jo lige foran mine øjne.

De var skønne og dejlige bløde at røre ved og hun smiler bare til imens. Hun spørger lidt efter om det går bedre nu? Jeg nikker og hun begynder så at ride mig igen, men der går ikke lang tid før den er gal igen - jeg er igen ved at komme. Første del af en historie om Tim der pludselig mister kontrollen da han bliver fanget i at kigge lidt for meget.

Den 10 år yngre flyttekvinde Stine gør ham til sit legetøj. Ydmyger ham og tvinger ham til at stå tilrådighed for sine dominerende lyster. Jeg har gennem flere år boet som udlejer i en ejendom, der nu er blevet overtaget af Sandy Q og hendes søster, der er to smukke og guddommelige Dominaer. De lever deres egne liv med masser af sex – både i professionelt henseende og privat, hvilket de højtlydte lyde fra underetagen dagligt minder mig om.

Men en dag da døren til trappen ned til deres lejlighed er ulåst drister jeg mig af nysgerrighed indenfor i deres univers Tøsen kan ikke stå for fristelsen til at ydmyge to overfriske unge mænd under togturen, inden Herren dukker op og overtager hende Fortsættelse på Vaskekælderen del! Finn – en årig yngling – sad som sædvanlig i et birketræ, højt oppe i trækronen med sin kikkert. Han spejdede efter ungt kød – altså pigeben og pigenumser i ikke alt for meget tøj.

Han sad i et træ på forældrenes grund ved sommerhuset i Tisvilde og gyngede sagte med vinden, mens han holdt fast på stammen med den ene hånd og drømte lidt om dejlige damer. Hun har altid drømt om at dominere en ung kvinde. Nu har hun fundet mand, der vil låne hende en tøs Sidst læst: Hun har glædet sig til at få hans krop for sig selv.

At forkæle ham og pirre ham til han tigger. Men det ender med, at hun tigger. Hun tog om mig bag fra og hviskede mig i øret at jeg skulle gøre mig spejlglat i badet både for og bag og at det ville blive tjekket med tungen.

Dominaen i et efterspil. Fetichisten Claus er på Kursus og konfronteres med sin profil. Grænsen mellem ydmygelse, smerte, nydelse og lykke. Kærligheden til en dominerende og strid kvinde, der får en underdanig og utilstrækkelig mand til at deltage i ting han ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig.

Fruen sætter tøzen i arbejde - som tøz må man tilfredsstille alle fruens luner - også hvis det indebærer at tøzen skal være "Luder" med tøj og handling Sidst læst: Den videre beretning om forholdet mellem en forretningskvinde og hendes ældre hushjælp.

Del tre af den vandrende svends weekendvandring. Kan vel godt læses uden at du har læst de to første, men hvorfor skulle du dog det.

Håber I har nydt turen. Jeg gik og længtes efter at klokken blev 13 hele formiddagen, da der Hej Skat, Klokken Du har max 3 stykker tøj på og du skal være helt glat både for oven og for neden.

Lena, en selvstændig arkitekt med eget firma må efter en operation være sygemeldt i en periode hvorfor hun ansætter den årige sygehjælper Greta til at varetage de huslige pligter. Dette er en indledende historie som lægger rammen om deres fælles oplevelser som Frue og hushjælp. Vi leger videre i legerummet.

Den bundne tøs skal have en god omgang, og det skal Plie og jeg nok sørge for. Vi skal hygge os med hende. Den unge fyr står også for tur.

Min veninde og jeg får taget hul på vores leg. Vi nyder både os selv og vores leg med slaven Erik. Hvad koster et glas isvand ved en Domina? Her er historien om en fyr der lære det svar at kende Vor Mor går amok i pisker som i en rus løs på Monas nøgne skød. Men hun reddes af SDS officeren, får en sjælden orgasme, og dermed er grunden lagt for store forandringer for både den unge glædespige og for Glædesafdelingen.

Kurt glæder sig til en fodboldaften med drengene, men han får noget af en overraskelse Inden feriecentret startes fortæller dværgen sin baggrund, karriere i Hollywood og om jobbet som chaperone. Aften bliver til nat. Jeg lader fantasien få frit løb. Du er mit redskab. Jeg blev helt opstemt ved tanken, om at de skulle komme og kneppe mig en hel aften med deres store pikke.

Men kunne godt tænke mig at krydre oplevelsen en smule og spurgte, om de ikke havde en veninde eller to, som godt kunne tænke sig at være en del af vores selskab. Gratis erotiske historier, noveller og tekster.

Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller.

Vojens drømmepiger thai massage kalundborg Kom herop til mig og giv mig et kys. Ser da frem til at læse kap. Hendes ben havde dirret og hendes krop havde skreget på ham. Hun suttede, sugede og slikkede, stønnede. Men så flækkede hun igen af grin, og sagde at hun bare drillede mig, og at hun gerne ville have meget mere sex endnu.

Mand til mand thai massage vejen

Tantra jylland sexi piger